Четвер, 2024-03-28, 6:07 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Наукова бібліотека
Донбаський державний технічний університет

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » День народження університету
12:03 PM
День народження університету

   Цієї осені наш рідний

Донбаський державний технічний університет

святкує 59 річницю свого дня народження.

  За ці довгі роки університет пройшов шлях становлення і розвитку. Він має свою славну історію і значні трудові здобутки. В історії нашого університету виникали і труднощі. Але попри всі негаразди професорсько-викладацький склад, співробітники вишу зуміли вистояти та зберегти нашу Альма-Матер. Завдяки працьовитості, завзяттю та наполегливості університет виростив багато справжніх професіоналів і лідерів. Він продовжує гідно тримати надійний орієнтир на підготовку фахівців нової формації для промислової галузі нашої держави і за її межами.

  Колись у давнину, мандруючи світом, Григорій Сковорода писав: «Коли твердо йдеш шляхом, який почав, то ти щасливий». Бажаємо великій університетській родині – студентам, викладачам, співробітникам – впевнено йти вперед, в ногу з часом. Нехай наша Альма-Матер розвивається та підвищується якість її науково-освітнього процесу.

  Бажаємо нашому Університетові ще незліченну кількість десятиліть виконувати свою почесну місію підготовки кадрів високої кваліфікації для національної промислової галузі, а його дружній родині – професійного росту і прогресивного розвитку! Нехай талановитих студентів, які б стали справжніми професіоналами у своїй галузі, стає більше.

  Бажаємо викладачам, зважаючи на сьогоднішні обставини, виховувати молодь із високим почуттям патріотизму, любові до рідного краю та його традицій! Нехай кожен день дарує душевну гармонію та добробут, добро і щастя!

Міцного козацького здоров`я, Божої ласки, кріпості духу, творчого оптимізму, невичерпної наснаги,

плідної праці, нових звершень, здійснення планів та надій! Хай щастить в усі часи!

                                                                                 

 

 

Переглядів: 415 | Додав: библиотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Block title

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz